Mainos
Mainos

Elokuu loppuu tavallista lämpimämmissä merkeissä

Elokuu loppuu ja syyskuu alkaa tavanomaista lämpimämmässä säässä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Maanantaina lämpötila kohoaa Etelä-Suomessa vielä pariin kymmeneen asteeseen ja Lapissakin lähelle 15 astetta. Iltapäivällä kehittyy kuuropilviä taivaalle ja sade- ja ukkoskuuroja tulee paikoin. Tiistaina tuuli kääntyy pohjoisen kantille ja Lapissa viilenee. Etelässä lämpötila on 15 ja 20 asteen välillä ja jälleen iltapäivällä tulee sadekuuroja.

– Keskiviikoksi lounaasta saapuu sadealue eteläisimpään Suomeen. Runsaspilvisessä ja sateisessa säässä lämpötila jää 15 asteen vaiheille, pohjoisessakin on alkuviikkoa viileämpää, ennustaa MTV Uutisten meteorologi Visa Salojärvi.

Torstai on epävakainen maan etelä- ja keskiosassa ja varsinkin Oulun korkeudella sataa. Etelä-Suomessa pilvipeitteen rakoillessa lämpötila kohoaa pariin kymmeneen asteeseen. Pohjois-Suomessa ollaan 5 ja 10 asteen välillä.

– Loppuviikkoon mahtuu niin sadetta kuin aurinkoakin. Lämpötila on laajalti 10 ja 15 asteen välillä, etelässä 15 asteen yläpuolellakin kun aurinko paistaa, toteaa Salojärvi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme