Mainos
Mainos

Emu-puskureista ei sopua ennen STTK:n liittokokousta

Työmarkkinajärjestöjen Emu-puskuriryhmiltä ei tule yhteistä linjausta ennen STTK:n liittokokousta. Tänään kokoontunut työryhmä on sopinut, että neuvotteluja jatketaan ensi viikolla.

Toimihenkilöiden keskusjärjestö STTK on toivonut, että puskureista syntyisi päätös ennen järjestön liittokokousta, joka pidetään Helsingissä torstaina ja perjantaina. STTK:n odotetaan ottavan Emuun kantaa julkilausumassa.

Ratkaisua Emu-puskureista odottaa myös SAK, jonka valtuusto päättää marraskuun lopulla järjestön Emu-kannasta. Työmarkkinoiden keskusjärjestöt selvittävät kolmessa työryhmässä, miten työeläke- ja työttömyysturvajärjestelmää sekä henkilöstörahastoja voisi käyttää suhdannevaihteluiden tasaamiseen Euroopan talous- ja rahaliitossa Emussa.

Neuvottelut keskittyvät tällä hetkellä työttömyysvakuutusryhmään. Pisimmällä ollaan Ilmarisen toimitusjohtajan Kari Puron johtajamassa eläketyöryhmässä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme