Mainos
Mainos

Enemmistön mielestä maahanmuuttajia on sopivasti

Lisää maahanmuuttajia ottaisi joka viides suomalainen, 16 prosentin mielestä heitä on liikaa jo nykyisellään.

Enemmistö suomalaisista pitäisi maahanmuttajien määrän entisellään.

Helsingin Sanomien tutkimus kertoo, että 60 prosenttia kansalaisista katsoo maahanmuuttajia olevan nyt sopiva määrä. Lisää maahanmuuttajia ottaisi joka viides, kun taas 16 prosenttia on sitä mieltä, että heitä on jo liikaa.

Eri puolueiden kannattajista ainoastaan vihreiden tukijat toivovat Suomeen nykyistä enemmän maahanmuuttajia. Muiden aatteiden kannattajista enemmistö tyytyisi nykyiseen määrään.

Lähes kaikki kyselyyn vastaajat ovat sitä mieltä, että maahanmuuttajien pitäisi asua samoilla alueilla kantaväestön kanssa.

Suomen Gallupin tekemään kyselyyn vastasi viime kuun lopulla tuhat suomalaista. Kyselyn virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä kumpaankin suuntaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot