Mainos
Mainos

Enestam hämmästelee Lipposen kannanottoa

RKP:n puheenjohtaja Jan-Erik Enestam hämmästelee SDP:n puheenjohtajan Paavo Lipposen viimeviikoista kannanottoa vakavasti otettavista puolueista europarlamentissa.

SDP:n puheenjohtajan, Paavo Lipposen viimeviikkoinen lausunto demareiden ja kokoomuksen mahdollisuudesta menestyä europarlamenttivaaleissa, ei saa kannatusta RKP:ltä. Puolueen puheenjohtaja Jan- Erik Enestam pitää Lipposen lausuntoa vahinkona.

Enestamin mukaan muillakin kuin kokoomuksella ja demareilla on mahdollisuus liittyä vaikutusvaltaisiin ryhmiin saada äänensä kuuluviin - myös Euroopassa. Enestam muistutti aamun Huomenta Suomessa, että sekä komission puheenjohtaja että parlamentin puheenjohtaja ovat molemmat liberaaleja.

Sekä puhemies Lipponen että kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälä ovat sanoneet, että ainoastaan kokoomuksella ja sdp:llä on merkitystä Euroopassa ryhmäpolitiikan vuoksi.

(MTV3)

(Huomenta Suomi 02.06.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme