Mainos
Mainos

"Englantilaisten Lapin-katastrofi brittijärjestäjän syy"

Lappilainen markkinointijärjestö vierittää syyn brittien epäonnistuneesta joululomailusta sikäläiselle matkanjärjestäjälle Transun Travelille. Lapin Markkinointi Oy painottaa julkisuuteen toimittamassaan vastineessa, että brittiyritys on Lapin Markkinoinnin ja matkailuelinkeinon ulkopuolinen toimija, jonka toiminnan sisältöön ja laatuun suomalaiset eivät voi vaikuttaa.

Iltapäivälehdissä on uutisoitu näyttävästi brittien huonoista Lappi-kokemuksista. Erään perheen mukaan ruoka oli syömäkelvotonta ja majoituspaikka siivoton. Turistien mielestä lomailu muistutti enemmän pakolaisleirillä oloa kuin joulun ihmemaata.

Transun Travel järjestää charter-lentoja Englannista Enontekiölle. Se vastaa myös majoitus-, kuljetus- ja ohjelmapalveluista. Lapin Markkinoinnin mukaan yhtiön toiminnasta puuttuu pitkäjänteisyys, eikä sen harjoittama tinkimispolitiikka mahdollista laadukkaan joulumatkan toteutusta.

Markkinointijärjestö korostaa vastineessaan, että kyseessä on yksittäistapaus, joka liittyy yhden matkanjärjestäjän kokemattomuuteen ja paikallistuntemuksen puutteeseen.

Lapin Markkinointi on lappilaisten kuntien omistama yhtiö, joka perustettiin vuonna 1996.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme