Mainos
Mainos

Ennätyssuuri pirtuerä takavarikkoon

Tulli ja poliisi ovat takavarikoineet 24 000 litraa pirtua. Kyseessä on suurin Suomen markkinoille tarkoitettu yksittäinen pirtuerä.

Hämeenlinnan poliisi ja Tampereen tulli ovat ottaneet jutun tutkimusten yhteydessä kiinni useita henkilöitä. Poliisin mukaan pidätettyjä on alle kymmenen ja he ovat kaikki suomalaisia. Takavarikoidun pirtun arvo olisi ollut katukaupassa 3-4 miljoonaa markkaa.

Tulli ja poliisi löysivät pirtuvaraston viime perjantaina Etelä-Suomesta. Tynnyreihin varastoitua ainetta oli jo ryhdytty pullottamaan. Rikosylikomisario Heikki Rinne Hämeenlinnan poliisista kertoo, etteivät poliisi ja tulli voi tutkinnallisista syistä toistaiseksi paljastaa pirtuvaraston paikkaa.

Rinteen mukaan poliisi pyrkii selvittämään pirtun alkuperämaan laboratoriokokeiden avulla. Tätä ennen suurin Suomessa takavarikoitu pirtuerä oli noin 21 000 litraa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme