Mainos
Mainos

Ensi- ja turvakodit saavat lahjoituksena kirjoja

Bonnier Kirjat ja Kustannusosakeyhtiö Tammi lahjoittavat Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistyksille kirjastot. Lahjoitus tarkoittaa 3 000 Tammen kustantamaa kirjaa. Valikoimassa on lukemista sekä lapsille että aikuisille.

Ensi- ja turvakotien liiton toimitusjohtaja Ritva Karinsalon mukaan tarinat ilahduttavat, rohkaisevat ja lohduttavat lasta, joka on esimerkiksi perheväkivallan takia joutunut kokemaan pelkoa, vihaa, syyllisyyttä tai häpeää. -Tarinoissa kerrotaan onnistumisista ja ongelmien ratkeamisista, jotka todellisuudessa näyttävät lapsen elämästä puuttuvan, Karinsalo muistuttaa.

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä ehkäisee perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa. Liitto on 29 jäsenyhdistyksensä keskusjärjestö. Jäsenyhdistykset ylläpitävät yhtätoista ensikotia, kuutta päihdeongelmien hoitoon erikoistunutta ensikotia ja neljäätoista turvakotia.

MTV Oy on osa Bonnier AB:tä

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme