Mainos
Mainos

Ensi- ja turvakodit saavat lahjoituksena kirjoja

Bonnier Kirjat ja Kustannusosakeyhtiö Tammi lahjoittavat Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistyksille kirjastot. Lahjoitus tarkoittaa 3 000 Tammen kustantamaa kirjaa. Valikoimassa on lukemista sekä lapsille että aikuisille.

Ensi- ja turvakotien liiton toimitusjohtaja Ritva Karinsalon mukaan tarinat ilahduttavat, rohkaisevat ja lohduttavat lasta, joka on esimerkiksi perheväkivallan takia joutunut kokemaan pelkoa, vihaa, syyllisyyttä tai häpeää. -Tarinoissa kerrotaan onnistumisista ja ongelmien ratkeamisista, jotka todellisuudessa näyttävät lapsen elämästä puuttuvan, Karinsalo muistuttaa.

Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä ehkäisee perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa. Liitto on 29 jäsenyhdistyksensä keskusjärjestö. Jäsenyhdistykset ylläpitävät yhtätoista ensikotia, kuutta päihdeongelmien hoitoon erikoistunutta ensikotia ja neljäätoista turvakotia.

MTV Oy on osa Bonnier AB:tä

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot