Mainos
Mainos

Ensi viikolla jopa +20 astetta

Vaiherikkaan sääviikon jälkeen ensi viikolle on odotettavissa lämpenevää. 

Mikäli ennuste pitää ja sunnuntain sateet nostavat mukaansa hyvin lämmintä ilmaa, saattaa lämpötila kohota maan etelä-ja keskiosassa tiistaina paikoin jopa 20 asteeseen.

– Alkuviikolla pitkä saderintama mutkittelee Suomen yllä ja mikäli se on tarpeeksi lännessä, sattaa lämpötila kohota maan etelä- ja keskiosassa tiistaina paikoin jopa 20 asteeseen.

– Voi kuitenkin olla niin, että lämpömassat jäävät Suomen itäpuolelle.  Jos saderintama on koko Suomen yllä, jäävät lämpötilat huomattavasti viileämpiin lukemiin, meteorologi Aleksi Jokela sanoo.

Kaikkein lämpimin ilmamassa näyttäisi kuitenkin siirtyvän jokatapauksessa vapuksi itään, ja ajoittain epävakainen sää jatkuu vappuun asti. 

Tämänhetkisten ennusteiden mukaan vappuaatto ja päivä olisivat kuitenkin laajalti melko poutaisia, mutta varsinkin pohjoisessa on aattona melko suuri lumi- ja räntäsateiden mahdollisuus ja sadekuuroja voi esiintyä paikoin etelässäkin. Lämpötilat ovat ennusteiden mukaan vapun aikana etelässä +10...+15 asteen tienoilla, pohjoisessa 0...+10 asteen välillä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme