Mainos
Mainos

Ensi viikon sää ei näytä hyvältä – sateita ja kylmää keliä

Ensi viikon sää näyttää vaihtelevalta ja hieman tätä viikkoa viileämmältä. Sateita tulee ajoittain.

Huomenna lauantaina mitataan etenkin etelässä keväisiä lukemia, mutta sunnuntaina sataa ja tuulee, paikoin ehkä jopa myrskyisästi. Ensi viikon alussa matalapaine jää pyörimään Suomen ylle.

– Maan keskiosassa ja Pohjanmaan rannikolla voi olla kovia puuskia vielä maanantaina iltapäivälläkin. Sateita tulee maan pohjois- ja keskiosassa. Matalapaine pyörittää sateita paikoin tiistainakin ja keskiviikkona yksi laaja sadealue näyttäisi kulkevan Suomen yli, toteaa MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela.

Sää myös viilenee ensi viikolla lauantain keväisistä lukemista.

– Pohjoisesta tulee ensi viikolla kylmempää ilmaa. Yöpakkasia voi olla suuressa osassa maata alkuviikon jälkeen. Sateita tulee ajoittain, mutta aurinkoakin näkyy. Kymmenen asteen lukemat ovat etelässä mahdollisia aurinkoisina hetkinä, pohjoisessa ollaan ylimmillään viiden asteen tienoilla. Sateet tulevat maan keski- ja pohjoisosassa vetenä, räntänä ja lumena, etelässä todennäköisesti vetenä ja räntänä.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.

Katso videolta viikonlopun ja ensi viikon ennuste.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme