Mainos
Mainos

Ensimmäiset veroehdotukset postiin

Ensimmäiset vuoden 1999 veroehdotukset on postitettu suomalaisille. Viimeiset veroehdotukset ovat perillä kesäkuun alkupäivinä.

Verokarhu

Suuresta lukumäärästä johtuen kaikki eivät voi saada veroehdotusta samaan aikaan. Jos veroehdotusta ei ole tullut kesäkuun alkupäivinä, on syytä ottaa yhteyttä verotoimistoon. Korjattu veroehdotus on palautettava verotoimistoon tai jätettävä palautuskuoressa postiin viimeistään 19. kesäkuuta. Jos korjattavaa tai lisättävää ei ole, ehdotusta ei palauteta. Tällöin veroehdotuksen mukana tullut verolippu on lopullinen verolippu.

Verotustodistus on syytä säilyttää ja myös tilisiirtolomakkeet tulee säilyttää verojen maksamista varten. Verohallitus muistuttaa, että veroehdotus on aina tarkistettava ja tehtävä siihen tarvittavat korjaukset ja lisäykset. Jos tuloja ei lisätä, kyseessä on veroilmoituksen antamamatta jättämiseen verrattava laiminlyönti. Jos vähennyksiä ei vaadita, voi menettää niistä saatavan veroedun.

Veroehdotus lähetetään noin kolmelle miljoonalle suomalaiselle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot