Mainos
Mainos

Entinen Lordin rumpali tukee Finnbay-sivustoa videolla

Kohutun nettisivuston Finnbayn sivuille on ilmestynyt myös kattava lista "tukijoita" otsikon "trusted by" alle. Moni tällainen "tukija" on julkisesti ilmoittanut joutuneensa väärin perustein yhdistetyksi sivustolle.

Sekalaisten tukijalogojen joukosta löytyy Euroopan neuvosto, Subway, Lelumuseo, italialainen uutistoimisto Ansa ja Anonyymit eläimet -sarjakuva. Moni on ihmetellyt, kuinka kaikki nämä tahot ovat ylipäätään päätyneet tukilistalle.

– Hyväuskoisuuttaan tietenkin. Jos joku ilmoittaa aloittaneensa tällaisen palvelun ja että nyt olisi mahdollisuus saada ilmaista mainostilaa, niin siihen voidaan lähteä. Tämä tukijoiden listahan on varsin hämmentävä. Olen ymmärtänyt, että näihin tahoihin on otettu yhteyttä. Ja vaikka nämä tahot olisivat kieltäneet, niin Finnbay on silti tulkinnut että näin voidaan tehdä. Todella epäeettistä journalistista toimintaa, Aleksanteri-instituutin viestintään erikoistunut tutkijatohtori Jussi Lassila toteaa MTV Uutislivessä. 

Yksi tukija on entisen Lordi-rumpalin Sampsa Astalan nykyinen yhtye Stala & So, joka kertoo videotervehdyksessään Youtubessa Finnbayn olevan "internetin paras paikka". Yhtye ei ole vastannut MTV Uutisten yhteydenottopyyntöön.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme