Mainos
Mainos

Entinen NHL-tähti: MM-kisat kiinnostavat myös Kanadassa

Kanadassa tv-katsojat miettivät vielä lounastaan, kun pohjoisamerikkalaisen TSN-urheilukanavan kiekkoasiantuntija, ex-kiekkotähti Mike Johnson, nauhoittaa tv-juttua MM-kisoista jäähallin pihalla.

Kanadan peliajat eivät välttämättä kerää suuria yleisöjä valtameren takana etenkään, kun jännitettävää riittää vielä myös kotoisten NHL:n otteluiden parissa. Johnson kuitenkin vakuuttaa, että kisat kiinnostavat pohjoisamerikkalaisia.

- Kanadalaisia kiinnostaa aina kun heidän joukkueensa pelaa maailmalla. Kiinnostus ei tietenkään ole samalla tasolla kuin millä Stanley cupin pokaalia tavoitellaan. Kanada on pelannut täällä hyvin ja sekin lisää mielenkiintoa, Mike Johnson sanoo.

Illan Sveitsi-ottelun tulos voi vielä muuttaa tilannetta, mutta USA saa mahdollisesti torstaina vastaansa jälleen Suomen. Tv-juttua nauhoittavan Mike Johnsonin viesti USA:n pelaajille on selvä.

- Pojat, tehkää se uudelleen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme