Mainos
Mainos

Epäily: Bussi ruhjoi hanhilauman kuoliaaksi Espoossa

Paikallisbussin epäillään ruhjoneen hanhilauman kuoliaaksi Espoon Länsiväylällä varhain maanantaiaamuna. Bussilinjaa liikennöivä yhtiö tutkii asiaa.

Silminnäkijöiden mukaan Helsingistä Espooseen matkalla ollut paikallisbussi törmäsi joukkoon hanhia maanantaina aamukuuden aikaan Länsiväylällä Espoon Hanasaaressa.

– Näin omin silmin, kun iso joukko lintuja jäi suoraan bussin alle. Osa parvesta lenteli pitkin poikin maantietä ja verta lensi. Hanhet ovat isoja lintuja, joten pelkäsimme, lentääkö niitä tuulilasiin. Tunnelma oli järkyttynyt, kuvailee bussissa tapahtumahetkellä ollut henkilö.

Silminnäkijä kertoo, että bussinkuljettaja ei ollut hidastanut vauhtia lähestyvän hanhijoukon edellä, vaikka liikenteessä oli vielä aamukuudelta rauhallista.

– Edes aurinko ei paistanut silmiin. Hän varmasti näki ne linnut muutama sata metriä ennen, jos minäkin matkustajana näin. Tapahtuneen jälkeen käskin kuljettajaa pysäyttämään, mutta hän ei reagoinut pyyntöön mitenkään. En ole eläessäni nähnyt tällaista, hän ihmettelee.

Hätäkeskuksesta vahvistetaan, että maanantaina tehdyssä poliisitutkimuksessa paikalta löytyi yksi kuollut hanhi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme