Mainos
Mainos

Erikoisesti aseteltu kyltti hämmentää Espoossa – ”Aiheuttaa päivittäistä työtä”

Espoon Tapiolassa Pohjantiellä oleva kyltti on selkeästi tarkoitettu notkeille lukijoille. Kyltti on nimittäin kiinni pylväässä ylösalaisin.

Huvittavasta kyltistä napattu kuva on herättänyt jonkin verran pohdintaa myös sosiaalisessa mediassa. Kyltti koskee reunakivijärjestelyjen koekohdetta, jossa toivotaan järjestelystä palautetta erityisesti polkupyöräilijöiltä, jalankulkijoilta ja apuneuvoja käyttäviltä.

Espoon katupäällikkö Esa Rauhala epäilee, että kyseessä ei kuitenkaan ole asentajan huolimattomuus, vaan silkka ilkivalta.

– Todennäköisesti joku on siellä käynyt ja jaksanut kääntää sen ympäri, hän toteaa.

Hän kertoo, että kaupungissa kylttien ja viittojen kääntely työllistää paljon. Lisäksi esimerkiksi liikennemerkkejä rikotaan.

– Se aiheuttaa päivittäistä työtä. Erityisesti pyöräilyteillä osoiteviittoja käännellään vääriin suuntiin, Rauhala kertoo.

Kunnossapitoilmoituksia vastaanottava asiakaspalvelu epäilee myös, että kyltti on vastaikään käännetty.

– Kyltti on ollut siellä jo parisen kuukautta, ellei kauemmin. Olemme saaneet järjestelystä erityisesti pyöräilijöiltä palautetta, ja he olisivat varmasti kommentoineet, jos kyltti olisi ollut väärinpäin, asiakaspalvelusta kerrotaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme