Mainos
Mainos

Esan Kirjapainosta ei vielä postia

Esan Kirjapaino Oy joutuu vielä odottamaan päätöstä siitä, saako se aloittaa postitoiminnan postinumeroalueilla 15-19 sekä 142.

Asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru on päättänyt pidentää Esan Kirjapainon toimilupahakemuksen käsittelyaikaa.

Liikenne- ja viestintäministeriön työryhmä selvittää parhaillaan sitä, miten postilaissa valittu postin yleispalvelun rahoitusmekanismi voitaisiin käytännössä toteuttaa. Ministeri Kiurun mukaan postimarkkinoille tuleville uusille yrityksille asetettavien toimilupaehtojen suhde kesken olevaan yleispalvelun rahoituksen selvitystyöhön on niin keskeinen, että määräajan pidentäminen Esan Kirjapaino Oy:n hakemuksen käsittelylle on tarpeen.

Toimilupaa koskeva päätös on tehtävä kolmen kuukauden kuluessa hakemuksen saapumisesta valtioneuvostolle. Kolmen kuukauden määräaika umpeutuu Esan Kirjapainon kohdalla maanantaina 5.12.2011. Kolmen kuukauden määräaikaa voidaan pidentää enintään kolmella kuukaudella, jos se on erityisen syyn vuoksi tarpeen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot