Mainos
Mainos

Esitäytetty veroilmoitus kaikille vuonna 2006

Veroilmoituksen täyttäminen nykymuodossaan jää historiaan kahden vuoden kuluttua. Verohallitus suunnittelee, että kaikki verovelvolliset saisivat esitäytetyn veroilmoituksen vuonna 2006.
- Vuonna 2006 meillä ei enää olisi tätä vanhanmallista veroilmoitusmenettelyä ja erikseen tätä ehdotusmenettelyä, vaan kaikki asiakkaat saisivat esitäytetyn veroilmoituksen, ylitarkastaja Raija Myllys-Kauppinen Verohallituksesta kertoo.

Tällä hetkellä veroehdotuksen saa noin kolme miljoonaa suomalaista ja sen ulkopuolelle jää joka neljäs verovelvollinen.

Verohallitus kaavailee uudistuspaketissaan myös veroilmoitusten paperiversioista luopumista. Toiveena on, että vuonna 2006 osa suomalaisista voisi tehdä ilmoitukseen tulevat muutokset netissä.

Suunnitelmissa on myös lisätä veroilmoituksen esitäytettyjä kohtia. Sitä ei kuitenkaan kerrota, mitä liitteitä ei tämän jälkeen enää tarvitse verottajalle toimittaa.

- Nyt täytyy sanoa, että minä en ihan yksityiskohtaisesti osaa sanoa tietojen osalta, mutta me selvittelemme mitä ne tiedot voisivat olla, Myllys-Kauppinen kertoo..

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 27.01.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme