Mainos
Mainos

Esko Aho A-Waren hallituksen puheenjohtajaksi

Esko Aho on aloittanut A-Waren hallituksen puheenjohtajana. A-Ware on itsenäinen internet-talouden ratkaisuja kehittävä ohjelmisto- ja asiantuntijayritys. Vuonna 1997 perustetun A-Waren liikevaihto on 12 miljoonaa markkaa ja yhtiön palveluksessa on 20 työntekijää.

A-Waren toimitusjohtajan Eero Lähteenmäen mukaan Ahon uskotaan tuovan yhtiöön kokemusta ja näkemystä koko yhteiskunnan tason asioiden kehittämisestä ja syksyllä alkavan Harvardin-kautensa myötä myös kansainvälisiä yhteyksiä.

-Ohjelmistotalon kehittämisessä tarvitaan laajempaa yhteiskunnallista näkemystä, sillä alan kehitys on hyvin nopeaa ja koskettaa koko yhteiskuntaa, Lähteenmäki sanoo. Ahon ja A-Waren yhteistyö alkoi viime syksynä, jolloin A-Ware vastasi Ahon presidenttikampanjan web-teknologiasta. A-Waren erityisosaamista ovat mm. internet-teknologialla toteutetut asiakaskohtaiset ratkaisut ja tietoturva. Yhtiön asiakaskunta koostuu kansainvälisesti toimivista telekommunikaatio-, media-, pankki- ja rahoitusalan yrityksistä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot