Mainos
Mainos

Espoon asuntomessuilla yli 170 000 kävijää

Järjestäjät olivat tyytyväisiä Espaan Kauklahdessa järjestettyyn tapahtumaan, jossa oli näytteillä 60 asuntoa omakotitaloissa, rivitaloissa, paritaloissa ja pienkerrostaloissa.

Tänään päättyneillä Espoon asuntomessuilla kävi yli 170 000 vierasta. Järjestäjät olivat tyytyväisiä tapahtumaan, sillä messut kasvattivat kävijämääräänsä viime vuodesta yli 40 prosentilla.

Asuntomessut järjestettiin tänä vuonna Espoon Kauklahdessa, jossa oli näytteillä 60 asuntoa omakotitaloissa, rivitaloissa, paritaloissa ja pienkerrostaloissa.

- Messujen monipuolisuutta on kiitelty, samoin palvelujen sujuvuutta. Tapahtumalla pyrittiin osoittamaan, että suomalainen rakennus- ja pientaloteollisuus pystyy tuottamaan ihmisten toiveiden mukaisia pientaloja myös kasvukeskuksissa, totesi Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.

Ensi vuonna asuntomessut järjestetään Hämeenlinnan Harvoilanmäessä, jonne rakennetaan muun muassa liki 40 omakotitaloa, neljä pienkerrostaloa ja kuusi paritaloa. Messualueen pinta-ala on 14,5 hehtaaria.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme