Mainos
Mainos

Espoossa voimakas autoräjähdys

Mies loukkaantui pahoin henkilöauton räjähdyksessä varhain aamulla Espoossa. Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä ja epäilee vaurioiden aiheuttajaksi räjähdysainetta.

-Mies toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Hänellä ei ole hengenvaaraa, kerrottiin Espoon pelastuslaitoksesta.

-Räjähdys vaurioitti Karakalliontie 1:n parkkipaikalla ollutta henkilöautoa niin, ettei siitä korjaamalla autoa tehdä, arvioi tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jukka Kaski Espoon poliisista. Autosta lenteli lähialueelle pieniä sirpaleita, ja auton vieressä ollut toinen auto sai myös vaurioita. Poliisi sai tiedon räjähdyksestä aamuneljän aikaan, kun parkkipaikan lähialueen taloista tuli useita ilmoitussoittoja. Lähin talo sijaitsi noin 50 metrin päässä autosta; taloon ei tullut mitään vaurioita.

Poliisi toivoo yleisövihjeitä

Poliisi haluaa tietoja havainnoista, jotka mahdollisesti liittyvät tapahtumaan. Poliisi toivoo yhteydenottoja varsinkin ihmisiltä, jotka ovat olleet liikkeellä Karakallion alueella ennen aamuneljää ja sen jälkeen. Tiedot voi soittaa Espoon poliisiin puh. 5254380 tai 5254280.

Räjähdysaineen sijaintipaikan selvitys oli vielä tutkimuksen aiheena. Poliisi eristi alueen ja lähitalojen asukkailta kysyttiin havaintoja. Rikoskomisario Jukka Kasken saamien tietojen mukaan kukaan sivullinen ei loukkaantunut räjähdyksessä.

Ensihoito paikalla

Pelastuslaitos antoi potilaalle ensihoidon MediHelin kopterilla paikalle tulleen lääkärin avustuksella, jonka jälkeen mies kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan hoitoon.

-Hänellä ei ole hengenvaaraa, arvioi päivystävä Espoon pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Martti Paananen. Poliisi tuli parkkipaikalle ensimmäisenä, ja kun pelastuslaitoksen väki saapui kohteeseen, oli potilas vielä tajuissaan maassa auton vieressä. -Mies laitettiin tyhjiöpatjalle, nostettiin paareille ja pantiin lämpimään ambulanssiin, jolla hänet kuljetettiin sairaalaan, kuvailee Paananen tapahtumia.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot