Mainos
Mainos

Etelä- ja Länsi-Suomessa jo 200 kolaria

Erittäin huono ajokeli haittaa liikennettä edelleen Etelä- ja Länsi-Suomessa. Kolareita on sattunut jo pari sataa.

Uudenmaan liikennekeskuksen mukaan tie ovat nyt liukkaita lauhtumisen ja lumisateen vuoksi. Huono ajosää on aiheuttanut useita, lähinnä peltikolareita. Erityisen liukas on tällä hetkellä Kehä I välillä Pukinmäki-Pakila, missä on sattunut useita onnettomuuksia. Liikenne on paikalla ruuhkautunut, ja haittaa liikenteelle on molemmissa ajosuunnissa. Aamulla liikenne takkuili Turunväylällä Bembölen kohdalla useamman auton kolarin takia. Aamupäivällä liikennettä taas haittasi Helsingissä Hämeenlinnanväylällä Kehä I:n liittymään juuttunut rekka. Nummi-Pusulassa tie numero 1 puolestaan oli suljettu liikenteeltä Somerontien liittymän kohdalla sen aikaa, kun linja-autoa nostettiin ojasta.

Uudenmaan liikennekeskuksen mukaan ajomatkaan kannattaa varata riittävästi aikaa. Myös riittävän pitkistä turvaväleistä pitää huolehtia. Koska tienpinta on nyt kylmempää kuin ilma, se aiheuttaa erittäin liukasta kuuraliukkautta. Huono ajosää on aiheuttanut peltikolareita ja vaikeuttanut liikenteen sujuvuutta myös pääkaupunkiseudulla. Poliisin hälytyskeskuksen mukaan Helsingin seudulla on ollut monin paikoin ruuhkaista ja peräänajoja on sattunut esimerkiksi liian lyhyiden turvavälien vuoksi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot