Mainos
Mainos

Etelä-Pohjanmaalla ulosajoja huonon kelin takia

Räntäsateen ja lumisohjon heikentämän ajokelin seurauksena eri puolilla Etelä-Pohjanmaata on tapahtunut useita kolareita ja ulosajoja. Vakavilta onnettomuuksilta on kuitenkin vältytty.

Huono sää on aiheuttanut useita liikenneonnettomuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Pohjanmaan hätäkeskuksen mukaan räntäsade ja lumisohjo aiheuttivat iltaan mennessä jopa parikymmentä ulosajoa tai kolaria.

Vakavin onnettomuus tapahtui iltapäivällä Ylistaron Hanhikoskella, jossa henkilöauto ja pienoisbussi kolaroivat. Onnettomuudesta kuljetettiin yksi sairaalaan, mutta hänkään ei loukkaantunut vakavasti.

Erikoiseksi tilanteen teki se, että paikalle hälytetty ambulanssi ajoi ulos tieltä mennessään onnettomuuspaikalle. Ambulanssin henkilökunta ei loukkaantunut ojaanajossa, mutta auto vaurioitui sen verran pahoin, että alkuperäiselle onnettomuuspaikalle jouduttiin hälyttämään toinen ambulanssi.

Aamupäivän vakavin onnettomuus tapahtui Ilmajoen Huissilla hieman ennen kello yhtätoista. Kolmostiellä ajanut pakettiauto suistui mäessä ojaan. Onnettomuuspaikalle jumiutui myös muutamia rekkoja, jotka eivät liukkauden takia päässeet ilman vauhtia mäkeä ylös. Liikenne hidasteli onnettomuuspaikalla noin puolentoista tunnin ajan, kunnes tie saatiin suolattua ja hiekoitettua niin, että rekat pääsivät liikkeelle.

Lisäksi pienempiä ulosajoja ja kolareita sattui muun muassa Ylihärmässä, Ilmajoella, Kauhavalla ja Laihialla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme