Mainos
Mainos

Etelä-Suomen kunnat panostavat huonosti ehkäisevään päihdetyöhön

Paras tilanne on Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa. Selvitykseen vastasi 64 kuntaa Etelä-Suomen läänin 86 kunnasta.

Etelä-Suomen läänin kunnat panostavat huonosti ehkäisevään päihdetyöhön. Monien kuntien ongelmana on pula henkilöstöstä ja rahasta.

Etelä-Suomen lääninhallituksen selvityksen mukaan vain vajaa viidennes kyselyyn vastanneista kunnista ottaa ehkäisevän päihdetyön huomioon poliittisessa päätöksenteossa ja resurssien jaossa.

Kyselyyn vastanneista kunnista seitsemässä ei tehdä juuri lainkaan ehkäisevää päihdetyötä.

Paras tilanne on Kanta-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Monien kuntien ongelmana on pula henkilöstöstä ja rahasta. Runsas puolet kyselyyn vastanneista kunnista käyttää ehkäisevään päihdetyöhön korkeintaan 2000 euroa vuosittain. Kaikilla Etelä-Suomen lääniin kuuluvilla kunnilla ei ole selkeää visiota ja tavoitetta ehkäisevässä päihdetyössä.

Lääninhallituksen selvitykseen vastasi 64 kuntaa läänin 86 kunnasta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot