Mainos
Mainos

Etelä-Suomessa kolarisuma

Tänään on sattunut varsinkin Etelä-Suomen teillä useita liikenneonnettomuuksia. Vakavia henkilövahinkoja ei kuitenkaan tullut poliisin tietoon.

Aamuliikennettä Kehä III:lla Vantaalla haittasi rekkapalo, jonka takia itään vievät kaistat olivat hetken poikki Martinlaakson liittymän kohdalla.

Myös raitiovaunuliikenne takkuili aamulla Helsingissä. Nosturiauto pudotti johdinlinjat Bulevardin ja Mannerheimintien risteyksessä vähän ennen aamuyhdeksää, ja raitiovaunuliikenne oli hetken aikaa poikki. Lisäksi neljä ratikkalinjaa jouduttiin kierrättämään poikkeusreiteille.

Vantaalla sattui liikenneonnettomuus myös Lahdenväylällä Korson liittymän eteläpuolella, kun henkilöauto heittelehti katolleen ojaan. Poliisin mukaan henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin.

Lievempiä kolareita sattui myös ainakin Espoon Tuomarilassa Turunväylällä, Riihimäellä Helsinginväylällä ja Hyrylässä Tuusulanväylällä.

(MTV3 - STT)

Katso Marja Sannikan raportti:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme