Mainos
Mainos

Eteläänkin koleaa väliaikaisesti – sade paikoin rankkaa

Sää viilenee huomenna keskiviikkona myös maan etelä- ja keskiosassa, kun sadealue kulkee Suomen yli. Sateet ovat paikoin rankkoja. Joukossa on myös ukkosta.

Tänään tiistaina lämpötilat ovat pudonneet pohjoisen sateissa kymmenen asteen tienoille. Keskiviikkona sateita ja viilenevää on luvassa maan etelä- ja keskiosaan.

Sade alkaa jo tiistai-iltana lännessä ja kulkee keskiviikon aikana maan yli itään.

– Lämpötilat jäävät sateessa 15 asteen tienoille. Rankimmat sateet tulevat todennäköisesti lounaassa Turun itäpuolella sekä Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa. Paikoin voi sataa 10-30 millimetriä, toteaa MTV3:n meteorologi Aleksi Jokela.

Myös ukkonen voi jyristä. Pohjois-Lapissa lämpötilat jäävät keskiviikkonakin kymmenen asteen vaiheille, öisin paikoin vain noin viiteen asteeseen.

Sää poutaantuu ja lämpenee jo torstaina.

Sateiden etenemistä ja ennustetta voi seurata MTV3:n sääsivuston sadetutkasta. Sivustolla ovat lisäksi muun muassa paikkakuntakohtaiset ennusteet, merisää ja maailman sää.

Katso lähipäivien alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme