Mainos
Mainos

Etelänmatkoista pulaa

Matkatoimisto Kymppi-matkojen konkurssi on lisännyt muiden matkanjärjestäjien myyntiä selvästi. Kun matkojen kysyntä tänä syksynä on muutenkin ollut aiempia vuosia vilkkaampaa, suosituimpiin lomakohteisiin on lähes mahdotonta päästä enää tämän vuoden puolella.

Suomalaiset varaavat taas ennakkoon etelänmatkansa. Matkoja varataan jopa niin innokkaasti, että talvimatkoista on myyty jo 85 prosenttia. Niille Kymppi-matkojen asiakkaille, joiden lomamatka peruuntui yhtiön konkurssin vuoksi, ei ole välttämättä löytynyt matkaa tilalle. Kysyntä on kasvanut sen verran, että matkanjärjestäjä on saattanut tienata viimeisen viikon aikana 3-4 miljoonaa markkaa ylimääräistä.

Lokakuuksi, jouluksi ja uudeksi vuodeksi ei löydy kahden viikon etelänmatkaa, ainakaan suomalaisten suosikkikohteeseen Kanarian saarille. Marraskuussakin on jäljellä enää hajapaikkoja.
(MTV3/Noora Kero)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme