Mainos
Mainos

Etelässä nautitaan lämmöstä – vähitellen sateita saapuu Suomen ylle

Päivästä on tulossa laajalti viikon lämpöisin päivä.

– Meille virtaa lämpöisempää ilmaa lännestä. Yöllä sadealue voimistuu Suomen päällä. Tulossa on kesämyrsky varsinkin maan keski- ja pohjoisosiin, luonnehtii MTV uutisten meteorologi Pekka Pouta.

Vielä tänään myrskystä ei ole tietoakaan, sillä aurinko paistaa maan etelä- ja länsiosissa. Vähitellen Lapin päälle on siirtymässä sateita Ruotsin yltä. Illemmalla myös maan keskiosassa voi tulla kuurosateita.

– Lämpöisintä on tänään Länsi-Suomen sisämaassa. Lämpötila saattaa kohota enimmillään jopa 22 asteen vaiheille. Idässä on runsaampaa pilvisyyttä, joten siellä lämpötila jää 13-18 asteen vaiheille. Pohjoisessa sateet viilentävät säätä, jolloin lämpötila jää 10-12 asteeseen.

Huomisaamuna keskiviikkona lähes koko maassa sataa. Kylmä rintama on kulkemassa aika nopeaan tahtiin huomenna. Puolen päivän jälkeen jo odotellaan, että pääkaupunkiseudulla poutaantuu. Iltapäivällä suuri osa Etelä-Suomea on poutainen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme