Mainos
Mainos

EU-ehdokas monilla yhä valitsematta

Helsingin Sanomien suuntaa-antavan kyselyn mukaan Anneli Jäätteenmäki ja Alexander Stubb näyttävät nousevan eurovaalien suosikeiksi. Yli puolet kyselyyn vastanneista ei osannut nimetä suosikkiaan.

Valtaosa kansalaisista ei vielä tiedä, ketä aikoo äänestää ensi sunnuntain EU-vaaleissa. Helsingin Sanomat on teettänyt Suomen Gallupilla vaalikyselyn, jossa kysyttiin äänestysaikomuksia ja mahdollista ehdokasta.

2000:sta haastatellusta 56 prosenttia ei vielä osannut nimetä ehdokastaan. Kyselyä voidaan siis pitää vain suuntaa-antavana.

Puolueiden kannattajien joukossa ykkössuosikit olivat sensijaan selvillä. Keskustalaisten ykkösnimi oli Anneli Jäätteenmäki, kokoomuslaisten Alexander Stubb, vasemmistoliitolaisten Esko Seppänen ja vihreiden Satu Hassi. Demareiden tasavahva kärkikaksikko oli Riitta Myller ja Reino Paasilinna.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme