Mainos
Mainos

EU-jäsenyys lisää elintarvikeriskejä

EU-jäsenyyden pelätään murentavan Suomen perinteisesti kiitettävää elintarvikkeiden turvallisuutta. Unionin yhteismarkkinat tuovat ruokaa maista, joissa ravinnon hygienia on oleellisesti Suomea heikompi.

Eläinlääkintä- ja elintarvikelaitoksen osastonjohtaja Tuula Honkanen-Buzalski sanoo elintarvikkeista saatavien epidemioiden lisääntymisen riskin olevan maassamme aika suuri. Suomalaiset kaipaavat nyt hänen mukaansa valistusta ravinnon oikeasta säilytyksestä ja valmistustavasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme