Mainos
Mainos

Euroopan vaihto-opiskelijat mieltyneet Suomeen

Suomen suosio on kasvanut eurooppalaisten vaihto-opiskelijoiden keskuudessa.

Lukuvuonna 1999-2000 suomalaisissa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa opiskeli ennätysmäärä Erasmus-opiskelijoita. Yhteensä heitä oli noin 3100, kerrotaan Kansainvälisen henkilövaihdon keskuksesta CIMO:sta.

Ulkomaisten vaihto-opiskelijoiden määrä kasvoi lähes 700 opiskelijalla edelliseen lukuvuoteen verrattuna. Eniten opiskelijoita Suomeen on tullut Saksasta, Espanjasta ja Ranskasta. Lukuvuonna 1999-2000 mukana vaihdossa olivat myös Baltian maat.

CIMO:n tekemän selvityksen mukaan Suomi on suosittu vaihto-opiskelijoiden keskuudessa kehittyneen

teknologian, alkuperäisen luonnon ja runsaan englanninkielisen opetuksen tarjonnan vuoksi.

Suomesta Eurooppaan vaihto-opiskeluun lähti lukuvuoden 1999-2000 aikana noin 3500 opiskelijaa. Suomalaisten Erasmus-vaihto-opiskelijoiden suosituimmat kohdemaat ovat Iso-Britannia, Saksa ja Hollanti.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot