Mainos
Mainos

Eurooppalaisen Suomen tiedotuspäällikkö poisti Sipilä-bloginsa – palautti myöhemmin

Kertaalleen poistettu Eurooppalaisen Suomi ry:n tiedotuspäällikön Hannu-Pekka Ikäheimon Sipilä-blogikirjoitus löytyy taas netistä.  

Kirjoitukseen on nyt lisätty kohta, jossa Ikäheimo korostaa, että blogikirjoitus edustaa vain hänen omaa henkilökohtaista näkemystään, ei minkään organisaation virallista linjaa.

Ikäheimo poisti aiemmin aamulla eilisen kirjoituksensa, koska halusi kertomansa mukaan kunnioittaa työnantajansa toiveita. Ikäheimo kertoi, että häntä oli pyydetty poistamaan kirjoitus.

Torstaina hän kirjoitti blogissaan järjestäjätahojen päättäneen yhdessä viheltää pelin poikki, koska keskustan suunnalta tuleva paine ja uhka koettiin liian suureksi. Kirjoituksessaan Ikäheimo kertoo muun muassa, ettei olisi itse lähtenyt pahoittelemaan viestejä, joilla keskustan puheenjohtajaa Juha Sipilää yritettiin saada osallistumaan EU-paneeliin.  

Keskusta ja kohupaneelin järjestäjät ilmoittivat torstaina sopineensa Sipilän osallistumista koskeneen kiistan.

Yhteisen tiedotteen olivat allekirjoittaneet puoluesihteeri Timo Laaninen ja Eurooppalaisen Suomen toiminnanjohtaja Arto Aniluoto.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme