Mainos
Mainos

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona

Äänensä voi antaa missä äänestyspostissa tahansa.

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa posteissa keskiviikkona ja päättyy ensi viikon tiistaina. Posteissa voi äänestää ennakkoon myös iltaisin ja tulevana viikonloppuna. Lauantaina ja sunnuntaina postit ovat auki äänestystä varten kello 10-14. Arkisin postit ovat auki vähintään kello 18:aan, mutta useat kello 20:een asti.

Äänensä voi antaa ennakkoon missä äänestyspostissa tahansa, myös vieraalla paikkakunnalla. Äänestyspostit tunnistaa ovessa olevasta kyltistä.

Äänestystä varten mukana on oltava virallinen kuvallinen henkilöllisyysasiakirja, esimerkiksi passi tai ajokortti. Myös vanhan malliset ajokortit ja henkilöllisyystodistukset kelpaavat ennakkoäänestyksessä. Äänestämistä helpottaa ja nopeuttaa, jos mukana on toukokuussa kotiin postitettu ilmoitus äänioikeudesta.

Lisätietoja ennakkoäänestyksestä posteissa ja ennakkoäänestyspostien sijainti- ja aukiolotiedot saa postin Internet-palvelusta osoitteesta www.posti.fi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme