Mainos
Mainos

Euroviisut aukesivat yleisölle

Katsojien toivotaan saapuvan Euroviisutilaisuuksiin julkisilla kulkuneuvoilla, sillä pysäköintiä Helsinki Areenan ympäristössä on rajoitettu.

Euroviisujen yleisötilaisuudet ovat alkaneet tänään Helsinki Areenalla semifinaalien ennakkonäytöksellä.

Viisujuontajat Jaana Pelkonen ja Mikko Leppilampi aloittivat kisaurakkansa ennakkonäytöksessä. Nuoret juontajat säteilivät lavalla ja tervehtivät yleisöä vakuuttavasti usealla kielellä.

Semifinaalin Show´ssa nähdään mm. upeita tanssijoita, joiden taustalla vaihtuvat kuviot ja värit koko ajan.

Järjestäjät toivovat yleisön saapuvan tilaisuuksiin julkisilla kulkuneuvoilla, sillä oman auton pysäköintimahdollisuuksia on rajoitetusti. Sekä Helsingin kaupungin liikennelaitos että VR ovat lisänneet kalustoa ja vuoroja.

Areenan turvajärjestelyt ovat lentokenttätasoa, joten paikalle tulee saapua hyvissä ajoin, kuitenkin vähintään puoli tuntia ennen tilaisuuksien alkua. Ovet avataan kaksi tuntia ja suljetaan puoli tuntia ennen kutakin tilaisuutta.

Turvatarkastusten jouduttamiseksi yleisöä pyydetään ottamaan mukaan mahdollisimman vähän ylimääräisiä tavaroita ja metallinpaljastimessa hälyttäviä esineitä. Nesteet ovat kiellettyjä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme