Mainos
Mainos

Evijärven surman tutkinnassa edistystä

Poliisi on edistynyt toissa viikonloppuna Evijärvellä tapahtuneen 16-vuotiaan jepualaistytön surman tutkinnassa.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Sakari Palomäki Lapuan poliisista kertoo, että surmaillan ja -yön tapahtumat alkavat olla jo melko tarkasti poliisin tiedossa.

- Palaset alkavat loksahdella paikalleen. Kaikki ei ole tietenkään vielä selvillä, mutta eteenpäin on menty, Palomäki luonnehti tänään. Hänen mukaansa poliisi on puhuttanut ja kuulustellut useita kymmeniä henkilöitä.

-Toki lisätiedot uhrin liikkeistä ja hänen seurassaan olleiden ihmisten kuuleminen kiinnostavat poliisia edelleenkin.

Palomäki odottaa ensimmäisiä rikoslaboratorion lausuntoja tutkittaviksi lähetetyistä näytteistä aikaisintaan parin viikon kuluttua.

Jepualaistyttö surmattiin Evijärvellä nuorison suosimassa tanssipaikassa marraskuun viimeisenä viikonloppuna lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Surmasta epäiltynä on vangittu 16-vuotias pietarsaarelainen nuorukainen.

Palomäen mukaan poliisi ei ole tehnyt tapaukseen liittyen uusia kiinniottoja tai pidätyksiä. Epäillyn vangitsemisen mahdollisesta jatkamisesta päätetään seuraavan kerran 18. joulukuuta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme