Mainos
Mainos

Ex-poliisiylijohtaja Markku Salminen on kuollut

Entinen poliisiylijohtaja Markku Salminen on kuollut. Hän menehtyi kotonaan 61-vuotiaana todennäköisesti sairaskohtaukseen.

Poliisiylijohtajan paikalta sairaseläkkeelle jäänyt Salminen on ollut otsikoissa viime aikoina virka-autoiluun liittyvien epäilyjen vuoksi. Hänen epäiltiin käyttäneen poliisiylijohtajana virka-autoaan toistuvasti yksityisajoihin, vaikka hänellä ei ollut tähän lupaa. Asia oli etenemässä syyttäjälle.

Salminen oli syntynyt vuonna 1947. Hän valmistui poliisiksi vuonna 1969 ja myöhemmin oikeustieteen kandidaatiksi ja lisensiaatiksi. Hän palveli valtionhallinnon tehtävissä 39 vuotta.

Salminen palveli muun muassa Keskusrikospoliisin Talousrikostoimiston päällikkönä 1984 - 1994, Keskusrikospoliisin apulaispäällikkönä 1995 - 1997, Vankeinhoitoviraston ylijohtajana 1998 - 2001 ja Rikosseuraamisviraston pääjohtajana 2001 - 2004.

Salminen palveli poliisiylijohtajana 1.1.2005 alkaen jääden sairauden perusteella eläkkeelle 1.8.2008.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot