Mainos
Mainos

Fantasiakirjailija Liz Williams Finnconiin

Fantasiakirjailija Liz Williams tulee Suomeen mainostamaan uutta kirjaansa parin viikon päästä. Synkän humoristiseksi kuvailtu Aavekauppiaan tytär yhdistää dekkarijuoneen demoneja, aaveita ja taikuutta.

Rikosetsivä Chen saa tutkittavakseen kadonneen aaveen tapauksen. Rikkaan teollisuusjohtajan tyttären Pearlin aave on mennyt taivaan sijasta helvettiin, ja Chen palkataan hakemaan se takaisin. Chen saa tutkimuskumppaniksi Zhu Irzhin, joka on viettelevä demoni helvetistä. Selviää, että muitakin viattomia tyttöjä on siirretty laittomasti helvetin puolelle, ja että pohatta itse on alkanut pyörittää tuottoisaa aavekauppaa taivaan, helvetin ja maan välillä.

Englantilaisen Williamsin (s. 1965) kiinnostui scifistä ja fantasiasta, jo lapsena hänen vanhempiensa kautta. Hänen isänsä oli osa-aikainen taikuri ja äiti kauhukirjailija.

Williams on väitellyt tohtoriksi tieteenfilosofiasta ja opettanut englantia Kazakstanissa.

Williams vierailee Finnconissa, joka on yksi Euroopan suurimmista tieteis- ja fantasiakirjallisuuteen painottuneista tapahtumista. Tapahtumaan ei ole pääsymaksua eikä ikärajaa. Se pidetään tänä vuonna Tampereella 20.-22.heinäkuuta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme