Mainos
Mainos

Festariväki on hillunut rauhallisesti Ruisrockissa

Ruisrockin ensimmäinen päivä, perjantai, sujui poliisin kannalta rauhallisesti isosta yleisömäärästä huolimatta. Ruissalossa tömisteli avajaispäivänä 27 000 juhlijaa. Iltapäivästä alkaen myös sää suosi juhlijoita.

Poliisivalvonnassa paljastui neljä huumausaineen käyttörikosta. Tapahtuma-alueelta tai sen välittömästä läheisyydestä ei jouduttu tuomaan säilöön yhtään ihmistä. Selviämisasemalle poliisit opastivat kolme nuorta uuvahtanutta.

Poliisin tietoon tuli yksi pahoinpitely ja yksi laiton uhkaus, jota oli tehostettu teräaseella. Järjestysmiehiin ja -naisiin hermonsa menetti illan aikana kuusi ihmistä.

Poliisi muistuttaa pysäköintikielloista

Poliisi haluaa muistuttaa tulevien päivien yleisöä siitä, että koko Ruissalon saari on pysäköintikieltoaluetta. Pysäköintikieltoalueella pysäköinti on sallittua vain merkityillä pysäköintialueilla.

Eilisen aikana poliisi joutui kirjoittamaan Ruissalon saaressa lähes 200 pysäköintivirhemaksua väärin pysäköidyille ajoneuvoille.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme