Mainos
Mainos

Festivaalijärjestäjä pahoittelee Facebookissa - yleisö raivoissaan

Festivaalin järjestäjä pahoittelee liikenneruuhkia Facebook-sivuillaan. Järjestäjän mukaan kovasta yrittämisestä huolimatta järjestelyt Vihdintiellä olivat puutteelliset.

Sivuilla sanotaan, ettei julkisen liikenteen määrää saatu nostettua järjestäjän toivomalle tasolle eilen. Järjestelyt ovat aiheuttaneet vilkasta keskustelua Facebookissa. Moni festivaalivieras on kertonut Facebookissa, että matka alueelle kesti tunteja ja bändejä jäi näkemättä.

– Ehkä kaikkein kamalin oli tuo kaaos Guettan keikan jälkeen. Itselläni ei ole ahtaan paikan kammoa, mutta tuon jälkeen varmasti on. Oli elämäni ensimmäiset festarit ja saattavat olla viimeiset... Kalle kirjoittaa.

– Niin ja yhteen paikkallisbussiin on vähintään 300 metrin jonot, joka kulkee kerran puolessa tunnissa ja kuinka nopeeta jono kasvaa... Elina kirjoittaa.

– Sekavin ikinä järjestetävistä! Vessojakin oli liian vähän! Jotain tolkkua tohon bussijuttuun! Johannes jatkaa.

Eilen alkaneen Weekend-festivaalin ruuhkat jatkuvat tänään Espoossa, arvioi poliisi. Luukin ulkoilualueella järjestettävä tapahtuma aiheutti eilen liikennekaaoksen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme