Mainos
Mainos

Filatov mukaan puheenjohtajakisaan

Kansanedustaja Tarja Filatov on liittynyt mukaan SDP:n puheenjohtajakisaan. Edellisessa hallituksessa työministerinä toiminut Filatov johtaa nykyisin SDP:n eduskuntaryhmää.

Hän pitää etunaan pitkää kokemusta politiittisesta päätöksenteosta.

- Olen ollut etuoikeutetussa asemassa ja monissa asioissa mukana, mutta ratkaisut syntyvät aina yhteisistä päätöksistä.On monenlaisia asioita, joissa olen ollut innolla mukana ja on myös niitä asioita, joissa olen ollut ehkä vähän erimieltä. Luulen, että vahvuuteni on se, että osaan olla osa joukkuetta ja hakea ihmisiä sen ympärille.

Jo aiemmin SDP:n puheenjohtajuutta ovat ilmoittaneet tavoittelevansa Erkki Tuomioja, Jutta Urpilainen ja Miapetra Kumpula-Natri. Kansanedustaja Johannes Koskinen kertoo aikeistaan iltapäivällä.

Nykyinen SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluoma ilmoitti yllättäen sunnuntaina, ettei hän asetu ehdolle ensi kesän puoluevaaleissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme