Mainos
Mainos

Filatov puolustaa muuttoavustuksia

Työministeri Tarja Filatovin mukaan budjettiehdotuksen muuttoavustukset eivät jouduta maaseudun autioitumista, vaan auttavat kiperässä tilanteessa olevia ihmisiä.

Työministeri Tarja Filatov puolustaa valtiovarainministeri Eero Heinäluoman budjettiesitykseen sisältyviä muuttoavustuksia.

- Avustukset eivät tyhjennä Pohjois- tai Itä-Suomea, vaan auttavat ihmisiä kiperässä tilanteessa, ministeri arvioi kannanotossaan.

Muuttotappioalueiden hätä omasta tulevaisuudestaan on työministerin mielestä ymmärrettävää, mutta se ei saa johtaa politiikkaan, joka taannuttaa koko yhteiskunnan.

- Kun työpaikat täyttyvät ja talous kasvaa, meillä on enemmän pelivaraa myös muuttotappioalueiden ongelmien ratkaisuun, Filatov uskoo.

Hän huomauttaa, että viime aikoina työllisyys on kehittynyt hyvin esimerkiksi vaikean työttömyyden Pohjois-Karjalassa, missä aluepoliittiset panostukset ovat tuottaneet tulosta.

(MTV3-STT)

(6.8.2006)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme