Mainos
Mainos

Finaalitunnelma nousee – konduktööreillä fanipaitoja, sporttibaarissa Leijona-menu

Jääkiekon MM-kisojen finaaliottelu alkaa tänään klo 20:45. Finaaliottelua seurataan tänään sporttibaareissa ja isojen näyttöjen edessä mutta toki myös kotikatsomoissa. 

Helsingin keskustassa sijaitsevasta O´Learys Forumista kerrotaan, että baari-illasta odotetaan tiivistunnelmaista ja kiireistä.

– Kun varauksia katsoo, niin tupa tulee täyteen. Lisäksi meillä on vielä baarin puoli ja terassit, jonne emme ota pöytävarauksia vastaan, ravintolan omistaja Patrick Eriksson kertoo.

– Eilen oli jo tunnelma katossa, ei paljon parempi olisi voinut fiilis olla, Eriksson hehkuttaa Suomen voittoa.

Eriksson kertoo, että tarjolla on tänään myös Leijona-menu.

Perinteisesti väki on lähtenyt juhlimaan voittoa Esplanadille Helsingin keskustaan ja Kauppatorin rantaan.

Pääkaupunkiseudun julkista liikennettä hoitavasta HSL:stä kerrotaan, että toistaiseksi ei ole tiedossa lisävvuoroja, jos Suomi voittaa finaalin.

– Jos sitten tulevina päivinä tulee vielä kansanjuhla, niin sitten toki reagoimme, HSL:n päivystyksestä kerrotaan.

Junaliikenteessä finaalitunnelmaan on virittäydytty pitkin päivää.

VR on Suomen kisajoukkueen yhteistyökumppani ja yhtiö on kannustanut henkilökuntaa levittämään kisatunnelmaa viikonlopun aikana.

VR:n viestintä-asiantuntija Marja Merta sanoi Helsingin Sanomien haastattelussa, että kuljettajat ja lipunmyyjät voivat pukeutua Suomen joukkueen fanipaitaan, jos sellainen löytyy.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme