Mainos
Mainos

Finavia: Jet Timen lentojen peruutuksissa kyse järjestelmävirheestä

Jet Time -lentoyhtiön lentoja ei ole peruttu tänään Helsinki-Vantaalta, kertoo Finavia. Finavian mukaan kyseessä on ollut järjestelmävirhe.

Aikaisemmin tänään Finavialta kerrottiin, että kaksi tänään lähdössä ollutta Jet Time -yhtiön lentoa oli peruttu. Seuraavaksi selvisi, että ne oli pyydetty poistamaan järjestelmästä.  

Finavian mukaan järjestelmään merkittyjä lentoja ei todellisuudessa ollut lähdössä kentältä tänä aamuna.  

– Järjestelmään on päätynyt tietoa, joka ei pitänyt paikkaansa ja jonka ei olisi kuulunut järjestelmässä näkyä, sanoo Markus Haapamäki Finavian viestinnästä.  

Jet Timen toimitusjohtaja Jorma Liikamaa arvioi STT:lle, että lentoyhtiölle palveluja tuottava Airpro on antanut lennoista vahingossa väärä tietoa Finavialle. Virheen syytä selvitetään Liikamaan mukaan edelleen.  

Suomalainen Jet Time on tanskalaisen lentoyhtiö Jet Time A/S:n tytäryhtiö.

Jet Timen lentoja on käyttänyt pääasiassa Finnmatkat. Finnmatkoista kommentoitiin, ettei sen asiakkaiden matkoihin ole tällä tietoa tulossa muutoksia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme