Mainos
Mainos

Findus rauhoittelee suomalaiskuluttajia

Suomessa ei ole Findus-elintarvikeyhtiön mukaan myynnissä kana-pekoni-valmisruokaa, josta ruotsalaiskuluttaja kertoo löytäneensä lasinpalan. Myös Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ilmoittaa, ettei Suomeen ole tuotu broilerivalmisteita, joissa voisi olla lasia.

Findus Finlandin toimitusjohtajan Kai Mäkisen mukaan yhtiö selvittää tapahtunutta, mutta suurempiin toimiin ei ryhdytä.

- Valmisruokalinjastolla ei voi olla olla lasia, ei edes koko tehtaalla. Kyllähän tämä asia on selvitettävä, mutta valmisruokatoiminta on jo nyt niin vahvassa kontrollissa, että pelkästään tämän perusteella ei ryhdytä mihinkään erityistoimenpiteisiin.

Mäkisen mukaan Ruotsin Findus yrittää tavoittaa asiakkaan, joka kertoi lasilöydöstä lehdille. Tällä hetkellä moni asia on epäselvä.

- Kyse on yhdestä kuluttajasta, joka väittää löytäneensä yhden lasinpalan ruuastaan. Tämä kuluttaja on ottanut yhteyttä muutamiin lehtiin, jotka ovat julkaisseet tiedon. Yritämme saada yhteyden kuluttajaan saadaksemme lisätietoa muun muassa löydetystä palasesta.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme