Mainos
Mainos

Finlandia-hymniin ei tarvita koko orkesteria – yksi terrieri riittää

Näin itsenäisyyspäivän aattona voi jo pikku hiljaa alkaa virittäytyä itsenäisyyspäivän juhlatunnelmaan.

Oikea tunnelma syntyy juhlaan sopivalla musiikilla kuten Finlandia-hymnillä. Eikä siihen tarvita isoa sinfoniaorkesteria, pienimmillään siihen riittää yksi koira.

Taiteilijoiden tavoin myös laulava koira osaa toki olla oikukas.

MTV3 Uutisten kevennyshistoriaan mahtuu suuri määrä puhuvia koiria, laulavia koiria ja keskustelevia koiria. Ja lähes poikkeuksetta karvakaverit pysyvät hiljaa, kun tähtihetkeä pitäisi taltioida.

Myöskään laulava terrieri Osse ei suostunut laulamaan, kun lähellä oli vieraita.

– Osse ei laula kun skotit on sellaisia. Yleensäkään ne ei tee mitään kun käsketään, Ossen omistaja, Haitin kunniapääkonsuli Kimmo Pohjanpalo kertoo..

Ossen lempilaulu on Finlandia. Kun kappale laitettiin soimaan, Osse sai kyllä isänmaallisen tunnepyrskäyksen, mutta laulua ei silti kuulunut.

Todiste Ossen laulutaidosta kuitenkin löytyy. Konsuli Pohjanpalo on nimittäin kuvannut videoklipin, jossa kuuluu Ossen vahva tulkinta Finlandiasta.

Osse on saanut laulutaidoistaan kiitosta myös tasavallan presidentti Sauli Niinistön kansliasta.

– Toivotan teille mitä parhainta itsenäisyyspäivää ja Osselle luomisrikkaita hetkiä musiikin parissa, kansiasta lähetetyssä kirjeessä todetaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme