Mainos
Mainos

Finnair aloittaa Yhdysvaltain-lennot huomenna?

Finnairilla on purettavanaan suuri määrä lentovarauksia.

Finnair ei ole tänäänkään päässyt lentämään New Yorkiin, koska JFK:n lentokenttä on edelleen suljettu ulkomaiselta lentoliikenteeltä.

Finnair pyrkii vahvistamaan aamulla, pystyykö se lentämään Yhdysvaltain-lentojaan huomenna.

Joka tapauksessa Yhdysvaltoihin matkustavien on varauduttava jonkin aikaa siihen, etteivät he pääse aloittamaan matkaansa varauspäivänä.

Finnair kehottaakin matkustajia varmistamaan varauksensa yhtiön puhelinmyynnistä, joka palvelee lentovarauksiin ja aikatauluihin liittyvissä kysymyksissä vuorokauden ympäri numerossa 0203 140 140 ja
0203 140 150 (svenska).

Lentosumaa ryhdytään purkamaan Yhdysvalloissa


Yhdysvallat on tänään yrittänyt päästä purkamaan lentokenttien valtavaa ruuhkaa. Amerikkalaiset lentoyhtiöt ovat toivoneet saavansa noin puolet normaaleista lennoistaan ilmaan, mutta asiantuntijoiden mukaan tämä ei onnistu.

Systeemin uudelleen käynnistäminen on hankalaa, sillä koneet ovat väärillä kentillä ja aikataulut on luotava alusta lähtien. Arvioiden mukaan jotakuinkin normaalitilanteeseen päästään aikaisintaan viikon kuluttua.

Yhdysvaltain ilmailuhallinnon edustaja ilmoitti illansuussa Suomen aikaa, että New Yorkin kolme kenttää, jotka ovat olleet suljettuina FBI:n operaation vuoksi, on avattu siviililiikenteelle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme