Mainos
Mainos

Finnair ja Kuluttajavirasto eivät löytäneet sopua tuhkakorvauksista

Finnair ja Kuluttajavirasto ovat neuvotelleet lentomatkustajien korvauksista. Kuluttajavirasto on toistuvasti muistuttanut, että lentoyhtiöillä on huolenpitovelvollisuus asiakkaistaan tuhkapilvestä huolimatta.

Finnair ei ole heltynyt asiakkaidensa ja kuluttajaviranomaisten vaatimuksiin korvata tuhkamottiin jääneille hotellikustannuksia. Finnair ei ole korvannut asiakkaille ruoka- ja puhelukuluja jälkikäteen, mutta yhtiö jakoi niitä varten kuponkeja lentokentillä.

Kuluttajaviraston tiedotuspäällikko Laura Salmi kertoo, että Finnair ja Kuluttajavirasto jatkavat neuvotteluja ensi viikolla.

- Tässä vaiheessa voin sanoa sen verran, että ne kuluttajat, jotka ovat palanneet itse takaisin, etsineet itse uudelleenreitityksen, heidän kannattaa nyt hakea vähintään sitä lentolipun hintaa takaisin. Finnairin sivuilta löytyy takaisinmaksulomake. Muiden korvausten osalta neuvotteluja nimenomaan jatketaan ja pyritään löytämään sellainen neuvotteluratkaisu, joka tyydyttää kaikkia osapuolia, Salmi linjaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot