Mainos
Mainos

Finnair kiistää Pekingin vaaratilanteen

Finnair on kiistänyt uutistoimisto AFP:n välittämän tiedon, jonka mukaan Finnairin kone joutui vaaraan lauantaina Pekingin lentokentällä.

AFP:n lainaaman China Daily -lehden mukaan kentällä sattui vakava vaaratilanne, kun tankkiauto törmäsi koneen siipeen. Lehden mukaan matkustajat jouduttiin evakuoimaan koneesta.

- Mitään vaaratilannetta ei syntynyt. Matkustajat poistuivat koneesta normaalissa järjestyksessä, kun selvisi, että korjaamiseen menee aikaa, kertoo Finnairin tiedotuspäällikkö Usko Määttä.

Määttä myöntää, että tankkiauto osui koneen siipeen, joka vaurioitui. Väitettä vaaratilanteesta hän pitää käsittämättömänä.

- Tiedotimme jo lauantaina, että Finnairin Pekingin-kone myöhästyy, koska tankkiauto törmäsi koneen siipeen ja aiheutti sellaisen vahingon, että korjaaminen kestää vuorokauden. Muilta osin uutinen on käsittämätön.

Määttä ei tiedä, mistä käsitys vaaratilanteesta on lähtöisin.

- Olisiko tässä vähän ylireagointia näiden todellisten onnettomuuksien ja vaaratilanteiden takia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme