Mainos
Mainos

Finnair Kymppi-Matkojen avuksi

Finnair on luvannut lennättää Kymppi-Matkat Oy:n asiakkaat tänään Kreetalta ja Kosilta Suomeen. Kymppi-Matkojen asiakkaat palaavat Kreetalta ja Kosilta tänä iltana Suomeen yhteislennolla Finnairin MD11-koneella.

Kymppi-Matkojen tiedotteen mukaan yhtiö vetosi Finnairin apuun, koska Kreetalla paluuta Suomeen odottaneen "60 hengen senioriryhmän" terveydentila oli vaarantunut liiallisen odottamisen vuoksi. Kymppi-Matkat neuvottelee parhaillaan Finnairin kanssa myös muista Kreikasta lähipäivinä tehtävistä paluukuljetuksista.

Tältä päivältä Kymppi-Matkat on peruuttanut Tunisiaan suuntautuvat lähdöt Helsingistä ja Tampereelta. Tunisiasta palaavat matkailijat saapuvat Suomeen aikataulun mukaisesti. Tunisian-matkojen myynti on toistaiseksi keskeytetty, ja päätös kohteen lopullisesta peruuntumisesta on odotettavissa huomenna.
(STT)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme