Mainos
Mainos

Finnair lentää tänään nämä lennot

Finnair lentää tänään liki puolet normaalin päivän lennoista. Yhtön mukaan suurin osa lennoista on kotimaan tai Euroopan reittejä, mutta myös joitain Finnairin kaukolentoja lennetään jo tänään.

Huomenna jäänee hoitamatta noin kolmannes normaaleista vuoroista. Perjantaina lentoliikenteen pitäisi sujua jo normaalisti.

Asiakkaille järjestetyt korvaavat lennot muiden yhtiöiden koneilla pysyvät voimassa. Mikäli asiakas on uudelleen reititetty vain menomatkan osalta, alkuperäinen paluulento on voimassa.

Jos asiakas on siirtänyt lentolippunsa matkustusajankohtaa eteenpäin toiselle Finnairin lennolle, lippu on voimassa olemassa olevan varauksen mukaisesti.

Asiakas voi yrittäää vaihtaa takaisin lentolipussa olevaa matkustusajankohtaa, jos alkuperäinen lento lennetään ja lennolla on tilaa.

Lentovarauksiin liittyvissä asioissa Finnair palvelee seuraavissa puhelinnumeroissa:

- Suomesta soitettaessa maksuttomassa numerossa 0800 9 3466, avoinna 24/7 ja numerossa 0600 140 140 (3,12 e/vastattu puhelu + pvm), avoinna 24/7.

- Ulkomailta soitettaessa numerot ovat +358 800 9 3466 tai +358 600 140 140 (3,12 e/vastattu puhelu + pvm)

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme