Mainos
Mainos

Finnair luopuu lomalennoista Dubaihin

Asiakkaat peruneet tai vaihtaneet matkojaan.

Finnair ei aloita talvikaudeksi suunniteltua lomareittiään Yhtyneisiin Arabiemiirikuntiin Dubaihin Yhdysvaltain terrori-iskujen aiheuttaman epävarmuuden takia.

Asiakkaat ovat jo ennakkoon peruneet Dubain-matkojaan, ja siksi Finnair yhdessä matkanjärjestäjien kanssa päätti peruuttaa talven lennot. Aurinkomatkojen toimitusjohtajan Timo Heinosen mukaan asiakkaat ovat joko kokonaan peruneet Dubain-matkansa tai vaihtaneet sen muuhun kohteeseen, useimmiten Kanarian saariin.

Finnairin oli tarkoitus lentää Dubaihin torstaisin ja sunnuntaisin lokakuun 18. päivästä alkaen hieman yli 200-paikkaisilla koneilla. Lisäksi Finnairilla oli tarkoitus käyttää Dubaita välilaskupaikkana marraskuun alussa alkavilla Kaukoidän lennoillaan. Nyt yhtiö tutkii vaihtoehtoisia välilaskupaikkoja mm. Intiasta.

Terrori-iskujen heijastusvaikutusten takia tilanne lentomarkkinoilla elää koko ajan. Finnairissa ollaan tiedotuspäällikkö Usko Määtän mukaan valmiita nopeisiinkin päätöksiin.

Aurinkomatkojen Heinosen mukaan Dubain-matkojen lisäksi asiakkaat ovat reagoineet Egyptin-matkoihin. Siksi Aurinkomatkat aikoo näillä näkymin lentää Egyptin kohteisiin suunniteltua pienemmillä koneilla.

Alkuviikosta myös TIH Finlandin myyntijohtaja Jukka Mustila kertoi, että heidän ryhmässään (Finnmatkat, Fritidsresor ja Hasse) Egyptin-matkoja on vaihdettu Kanarian-matkoihin.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme