Mainos
Mainos

Finnair on saanut matkustamohenkilökuntaa töihin - lentoja lisätään huomenna

Finnair pystyy lentämään huomenna useampia lentoja kuin tähän asti työkiistan aikana. Yhtiö kertoo, että huomenna lennoista pystytään lentämään lähes 35 prosenttia, ja seuraavien lakkopäivien aikana voidaan kuljettaa yli 40 prosenttia matkustajista.

Yhtiön mukaan liikenteen lisääminen vähitellen on mahdollista, koska lisää matkustamohenkilökuntaa on saapunut töihin. Tarkkoja lukumääriä ei tiedetä, mutta Finnairin viestinnän mukaan kymmenittäin ihmisiä on palannut takaisin työpaikalleen.

Sovittelun jatkosta ei tietoa

Finnair on kertonut peruvansa tänään runsaat 200 lentoa. Finnairin lakon sovittelun jatkosta ei ole toistaiseksi tietoa.

Blue 1 kertoo lentävänsä huomenna ylimääräisiä vuoroja helpottaakseen tulevaa viikonloppuliikennettä. Työehtosopimuksen eilen hyväksyneet Blue1:n lentoemännät ja stuertit ovat palanneet töihin.

Yhtiön lentoliikenne on normalisoitunut puolen päivän jälkeen. Tosin lentoja voi häiritä vielä Euroopan heikko säätilanne, kertoo yhtiön viestintäjohtaja Tom Christides.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme